Monday, October 7, 2013

PassMem Stáhnout

PassMem ,široká heslo organizátor a generátor
Protože v tomto okamžiku krádeže identity a dalších on-line podvody jsou setkání značný nárůst , s cílem chránit naše soukromí bychom měli mít alespoň jedno heslo pro každou službu, nebo zařízení , které používáme .
Přiznejme si to - hesla se staly docelazátěž pro většinu z nás . Rychle se hromadí až do výše , která nás činí zoufale přijmout některé nedbalé metody, jako je použití stejného uživatelského jména a hesla všude. Pohodlí a nutnost správce hesel potřebovat žádné další prezentaci. S jednoduchým , ale přesto elegantní rozhraní , PassMem nabízí efektivní a praktické možnosti prověřování toho, co již bylo uloženo . Jeho velmi intuitivní vzhled slibuje úplnou absenci záměny. Za prvé, můžete dát věci do pohybu tím, že vytvoří zvláštní databázi . Druhá fáze je ukládání dat v nově databáze , kterou jste vytvořili .
PassMem je jedním z nejnovějších řešení vytvořené pro bezpečné uložení hesla a spolehlivý a snadný způsob, jak bezpečně správu hesel , citlivých dat , přístupové kódy , které jsou nezbytné data , čísla, čísla , a další.
PassMem umožňuje přidat spoustu typů objektů , včetně: společná hesla, PIN kódy , databáze hesel, hesla Advanced Web Server , blog a fórum hesel protokoly mobilních telefonů , FTP hesla , kontakty, info o platebních kartách , deníkových záznamů uživatelů domény pracovní skupiny , kódy gadget pin a seriály , licenční klíče , sdílené síťové složky , osobní e- mailové adresy , osobní poznámky, reglar pin kódy a mnoho dalších.
PassMem Stáhnout

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.