Monday, October 7, 2013

PassMem downloaden

PassMem , een breed opgezette wachtwoord organisator en generator
Aangezien op dit moment identiteitsdiefstal en andere online oplichting voldoet aan een aanzienlijke stijging , om onze privacy te beschermen moeten we minstens een wachtwoord voor elke dienst of apparaat dat we gebruiken .
Laten we het toegeven - wachtwoorden hebben nogal een last voor de meeste van ons te worden . Ze stapelen zich al snel tot een bedrag die ons wanhopig sommige nalatig methoden zoals het gebruik van dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord overal goed te keuren . Het gemak en de noodzaak van een password manager behoeven geen nadere toelichting . Met een eenvoudige maar toch stijlvolle interface PassMem biedt een efficiënte en praktische mogelijkheid van het controleren van wat reeds is opgeslagen . Zijn zeer intuïtieve uiterlijk belooft een totale afwezigheid van verwarring . Eerst krijg je dingen gaan door het creëren van een specifieke database. De tweede fase is het opslaan van gegevens in de nieuw database die u hebt gemaakt .
PassMem is een van de nieuwste oplossingen gemaakt voor veilig wachtwoord opslag en een betrouwbare en gemakkelijke manier van het veilig beheren van wachtwoorden , gevoelige gegevens , toegangscodes , belangrijke data , cijfers , getallen , en meer .
PassMem kunt u tal van soorten objecten , waaronder voegen : gemeenschappelijke wachtwoorden, pincodes , database- wachtwoorden , Advanced Web Server Passwords , blog en forum wachtwoorden , mobiele telefoon logs , FTP- wachtwoorden , contacten , credit card info , dagboekaantekeningen , domein werkgroepgebruikers , gadget pincodes en feuilletons , licentiesleutels , netwerk file share , persoonlijke e - mailadressen , persoonlijke notities , reglar pincodes , en nog veel meer .
PassMem downloaden

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.