Monday, October 7, 2013

PassMem indir

PassMem , geniş kapsamlı şifre organizatör ve jeneratör
Bir artış buluşuyoruz şu kimlik hırsızlığı ve diğer çevrimiçi dolandırıcılık başlangıcı , gizlilik korumak için biz kullandığımız her hizmet veya aygıt için en az bir parola olmalıdır .
Şunu kabul edelim - şifreleri çoğumuz için oldukça bir yük haline gelmiştir . Onlar bize hızlı bir şekilde umutsuzca bu her yerde aynı kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak gibi bazı ihmalkar yöntemleri benimsemeye yapmak bir miktar için yığmak . Bir şifre yöneticisi kolaylık ve gerekliliği daha fazla sunum gerekir . Basit ama yine de şık arayüzü ile , PassMem zaten kayıtlı olduğu ne kontrol etkin ve pratik bir seçenek sunuyor . Onun çok sezgisel bir görünüm karışıklık bulunmaması vaat ediyor. İlk olarak, belirli bir veritabanı oluşturarak giderek şeyler olsun . İkinci aşamada oluşturduğunuz yeni veritabanındaki verileri depoluyor.
PassMem güvenli şifre saklama ve güvenli bir şekilde yönetmek şifreleri , hassas veriler , erişim kodları , önemli tarihler, rakamlar , sayılar , ve daha bir güvenilir ve kolay bir yol için oluşturulan en son çözümlerden biridir .
Genel şifreleri , pin kodları , veritabanı şifreleri , Gelişmiş Web Server parola , blog ve forum şifreleri , cep telefonu kayıtları , FTP şifreleri , kişiler, kredi kartı bilgileri, günlük kayıtları , alan çalışma grubu kullanıcılar : PassMem dahil olmak üzere nesneleri türleri bol eklemenizi sağlar , gadget pin kodları ve diziler, lisans anahtarları , ağ dosya paylaşımı , kişisel e- posta adresleri , kişisel notlar , reglar pin kodları , ve çok daha fazlası.
PassMem indir

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.